Hozzávalók
- 2 kisebb padlizsán
- 1 doboz natúr joghurt (125 g)
- 2 kisebb fej lilahagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- só
- bors
Elkészítés
- A megmosott padlizsánokat villával megszúrkálom, egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezem, és 180 °C-os sütőben egy órán át sütöm.
- Az utolsó 15 percben a padlizsánok mellé dobom a negyedekre vágott lilhagymát és a fokhagymagerezdeket is.
- Ha kész, hagyom hűlni, majd a késes robotgépbe dobom a hagymákat, utána a kanállal kikapart padlizsánhúst. Végül a natúr joghurttal is átforgatom, és sóval, borssal ízesítem.
- Hűtőbe rakom, ahol még sűrűsödni fog. Magos kenyérrel, paradicsommal, egy kis mozzarellával igazán finom reggeli.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése