2010. április 11., vasárnap

Vasárnapi reggeli - Camambert-rel, aszalt paradicsommal töltött bundáskenyér

Imádom a bundáskenyeret. Szinte minden héten készítek. Ma egy ráérős változat került a tányérra.

Hozzávalók (1 személyre)

  • 2 vékony szelet tönkölykenyér
  • néhány szelet chilis Camambert
  • néhány darabka aszalt paradicsom
  • 2 tojás
  • edami sajt

Elkészítés
  1. Az egyik kenyérszeletet beborítom vékony Camambert-szeletekkel, majd kis kockákra vágott aszalt paradicsommal.
  2. Ráhelyezem a másik szelet kenyeret is, és berakom a szendvicssütőbe egy kis időre - nem kell teljesen megsütni, csak addig legyen bent, amíg össze nem tapad a két szelet kenyér.
  3. Az így elkészült szendvicset a sóval felvert tojásokba forgatom (inkább áztatom, mivel a tönkölykenyér elég sűrű).
  4. Olajat hevítek, és pár perc alatt megsütöm mindkét oldalát, majd megszórom egy kis reszelt sajttal ráadásként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring

© puffancs

Creative Commons License
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható