Hozzávalók
- 2 bögre szeder, eper, málna vegyesen
- 1 kis doboz natúr joghurt (125 g)
- 1 kis doboz tejföl
- 1 ek vaníliakivonat
- 1 tk fahéj
- késhegynyi kardamom
- 2 db keksz (fügés Jó reggelt)
- nádcukor (sötét, muscovado)
Elkészítés
- A joghurtot, a tejfölt, a fahéjat, a kardamomot és a vaníliakivonatot összekeverem.
- A gyümölcsöt megmosom, a kekszet kisebb darabokra töröm és óvatosan összeforgatom a joghurtos öntettel. (Aki "szószosabban" szeretné, rakjon hozzá még egy-két doboz joghurtot.)
- Az egészet egy hőálló edénybe rakom, és megszórom nádcukorral.
- 8-10 percig a mikrohullámú sütő grill fokozatán karamellizálom a cukrot a tetején.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése