Hozzávalók
- 4-5 db nagy csiperke gomba
- 250 g ricotta
- 2 ek kefír
- 8-10 olajban eltett aszalt paradicsomdarabka
- só
- bors
- 1 tk oregánó
- 1 tk bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- reszelt pecorino (bármilyen más reszelhető sajt is megfelelő)
Elkészítés
- A gombák szárait kipattintom, majd az így kapott gombafejeket megmosom.
- A töltelékhez a ricottát összekeverem a kefírrel, sóval, borssal, a reszelt fokhagymával és a zöldfűszerekkel. Ezt követően a paradicsomdarabokat vagdosom a krémbe.
- A gombafejeket sózom, borsozom és egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezem. Kb. két evőkanálnyit töltök egy gombába, majd megszórom a reszelt sajttal.
- 180 °C-on 25 percig sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése