Hozzávalók
- 1 padlizsán
- 2 kis doboz natúr joghurt
- 1 tk currypor
- 1 ek édes chiliszósz
- 1 gerezd fokhagyma
- fél citrom leve
- só
- bors
Elkészítés
- A padlizsánt miután megmosom, 1 cm széles szeletekre, majd kis kockákra vágom. Sózom, borsozom, és nagy lángon olívaolajon néhány perc alatt megsütöm. A végén fél citrom levével elkeverem.
- Az öntethez a joghurtot, a curryport, a chiliszószt és a préselt fokhagymát összekeverem, majd enyhén sózom, borsozom.
- A padlizsánt és a joghurtos öntetet összekeverem, és a hűtőben hagyom, hogy összeérjenek az ízek. Korianderlevéllel lehet díszíteni tálaláskor. (Mivel zuhog az eső, nem mentem ki a kertbe korianderlevélért, beértem néhány szem koriandermaggal.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése