Hozzávalók
- 1 padlizsán
- 1 nagy fej lilahagyma
- 2 gomba
- 8 olajban eltett aszalt paradicsomdarabka
- 1 kis doboz joghurt
- 2 gerezd fokhagyma
- edami sajt
- só
- bors
- provance-i fűszerkeverék
- olaj
Elkészítés
- A zöldségeket megtisztítom. A padlizsánt hosszában kettévágom, és kivájom a közepét úgy, hogy kb. 1 cm-es pereme maradjon. A hagymát és a gombát vékonyan felszelem.
- A hagymát, a gombát és a padlizsán felkockázott belsejét wokban megpárolom. Sóval, borssal, préselt fokhagymával ízesítem. Leveszem a tűzről, és hozzákeverem a joghurtot, az aszalt paradicsomot és a provance-i fűszerkeveréket is.
- A padlizsán belsejét olajjal megkenem, sózom, borsozom, majd megtöltöm a joghurtos zöldségekkel és megszórom reszelt sajttal.
- 180 °C-on 20 percig sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése