Hozzávalók
- 3 dl tejszín
- 3 dl natúr joghurt
- 8 dkg méz
- 1 csipet só
- 1 tk házi vaníliakivonat
- 1 ek zselatin
Elkészítés
- A tejszínt a mézzel, egy csipet sóval és a vaníliakivonattal felforralom.
- Ha kézmelegre hűlt, hozzákeverem a joghurtot.
- A zselatint pár evőkanál langyos vízben feloldom, majd alaposan elkeverem a krémben.
- Hideg vízzel kiöblített tálkákba porciózom, majd kb. 4 órára a hűtőbe rakom.
- Tálalás előtt forró vízbe mártom a tálkák alját és tányérra csúsztatom őket.
- A kókuszdzsemet a mikróban 20 mp alatt egy kicsit megolvasztom, hogy könnyedén rácsorgathassam a panna cották tetejére.
- 5 kb. 20 dkg-os adag lett belőle.
szia,
VálaszTörlésmegírnád hogy kókuszdzsemet hol lehet kapni.
köszönöm
Zsu